View Single Post
  #21  
Old 09-13-2008, 06:24 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: What Brand & Model Are You Using? ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Hi !!!
saya baru nampak thread ni...
maklum lah.....saya baru pindah sini

Saya guna laptop compaq je. Presario V3000
Beli bulan Mei 2007 masa tgh offer tu..., setahun lebeh dah guna
So far no problem.....
tapi lately sejak saya mula berforum, problem pulak nak upload pic dari photobucket. Bila saya cuba dia keluar mcm 'broken link' punya sign...
nak tanya jugak ....sebab saya ni IT tak pandai langsung
Ada ke softwares yang I kene tambah?
kalau zee upload photos dekat sini guna friendster punya pics link...
tapi kalau photobucket pun the same gak rasanya,adamyala just copy the pic's link pastu klik icon image sini and paste dekat situ pastu submit and keluar la pic nya..
bleh?
kalau tak jadi post la apa probnya ye..
we all bleh tolong mana yang bleh...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote