View Single Post
  #13  
Old 05-16-2009, 11:57 PM
sarahseben sarahseben is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 198
Rep Power: 13
sarahseben is on a distinguished road
Default Re: We went for a picnic!

hahahaa..if the cats have their own forum, boleh la piko bertukar tukar tips dan experience dengan adam and vice versa hahahaha

oh yang ni nama nya jimmy..i adopted from petfinder sbenarnya.dah lupe pulak nama rescuer nya but we were very lucky to bump over jimi's profile. dia unik, macam chihuahua sekali pandang (skali pandang je la hahaha). if dia berlari, macam kuda. memang lain macam sikit dia ni. and betol kata you, mata dia tu yang paling attractive. besar tak pasal-pasal and color biru. macam kucing june ke? bau bau bacang la ni tapi dia manja, pandai ambik hati kita..maybe dia tau dia pendatang haram (sebab kucing2 lain, semua nye originated from my house), belas kasihan kepada penjaga dia extra sikit.more appreciative bila kita panggil nak soh masok kandang balik, takda la mew banyak kali.sekali mew dia dah berlari lari kuda datang kat i.

panjang plak i berceta..mcm lari topik plak hahahaha sorry!


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
hehe picollo jadi piko,
othello jadi otel...naseb baek tak panggil 'telo' wakakaka

pandainyer piko jaga ketrampilan yek...
adam mesti kene blajar dari piko nih
mcm mana nak stay nice and clean

sarah, yg colorpoint ni pun comel
mcm kucen mak June , si DIVA kat KK
mata biru macam air laut tuuuu..



Reply With Quote