View Single Post
  #12  
Old 03-24-2010, 09:30 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: [Wt$] PREMIUM BLACKWOOD KITTEN FOOD RM15 Only!, Engineered for Kittens & Active Adults

Quote:
Originally Posted by naq1989 View Post
dkny,mana satu harga yang betul?kat sini u letak rm15 for kitten,tapi kat forum lowyat u letak rm9.99..Kalau kitten RM9.99,berapa harga untuk adult punya?confius
Saya dengar dari seorang member PF dia nie bukan jual BW tapi Regal. For your information, bentuk Regal sebiji macam BW tapi harga murah. Tu yang dia dapat jual ngan harga murah. Satu lagi saya ada tanya Supplier kalo mereka supply kat area Tai Pan tapi according to the Supplier memang tak ada sebab area Tai Pan bukan area kucing. Mostly more to dogs

Saya pun nak beli dari dia sebab murah tapi bila kol dan tanya kalo ada jual breeder bag dia kata dia cuma jual dalam bag re-pack je. Saya explain dari beli pack kecil kecil saya nak big bag terus tapi dia tak layan. Naper ek? Mesti ada yang tak kena... hmmmmmmm

Maaf bukan nak memburukkan saper saper ye.....
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/