View Single Post
  #117  
Old 10-13-2008, 12:18 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default PetFinder Hari Raya Gathering - Oct 19th

alah!! Chemonk.kita org dah plan ni lebih dari 1 bulan.awal Ramadhan lagi. klu nak ikutkan schedule aku pun kena kerja ahad ni ada Motor GP Race kat Sepang.mmg aku on duty tp aku blh lari kejap utk join gather ni demi kekawan.bukan tiap hari pun kita jumpa. klu setakat bau bau bacang rumah suma nak beraya,alamatlah 1 malaysia kena pusing. klu nak ikut kerja,kita org kat travel line ni lg gila punya schedule.korang sedap beraya aku kerja.dah 2 x raya aku bekerja.tahun ni aku dpt cuti.every public holiday yg peak period pun kena kerja.tp dah tanggunjawab kenalah terima.jd takde alasan kata schedule tak sama.kita org plan awal Ramadhan jd ada masa utk diri masing2 urus jadual sendiri.

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
huhu.. mmg susah nak organize gathering sebab time schedule tak sama... hehe.. jom kopitiam pak lang lagi.. hihihi... tak yah penat penat...
Reply With Quote