View Single Post
  #83  
Old 09-04-2008, 09:21 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

nita..

ala...nape tak keje je..ishh..kalau I dpt offer camtu..dah lama blah...hehehe...
dah rezeki keje sini nita...my 1st job nih...terus lekat sampai skrng....

hotel tu kalau tak silap best western la camtu namanye...really2 walking distance to blue mosque tu...kire betul2 belakang masjid tu..kalau azan mmg dengar la...kalau ke jeti uskudar tu...jalan kaki dlm 20min jek...

well...mmg plan masa tu nak pergi ankara la...semua tempat2 yg menarik kat istanbul tu...specially nak tgk yg trojen tu.....tp nak wat camne...my son dah tak larat....so terus stay je la kat istanbul tu...but we jalan2 jugak...kire daily trip la....anak bujang I tu kerek sikit...hehehe...kuat tido...penat sikit nak dukung..adesss...mau senget pinggang nak dukung...so I just take my own sweet time la jln2 sekitar situ...

actually only 8days jek...tp masa hari balik tu...flight was overbooked....so seperti biasa..Staffs will be offloaded....nasib I & anak2 kena offload masa tu...but MAS provide free hotel & food la....so masa tu stay renaissane hotel...5star la kirenye...merasa la juga dok 5star hotel...hehehehe...stay 2 night situ...

so kirenya..best western tu...I book 7days...but pay 5 days jerk..camtu...silap info plak...
__________________
Reply With Quote