View Single Post
  #95  
Old 09-08-2008, 02:08 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Cun2 nya gambar....dgn tuannya sekali pun cun gak. Klu aku nak pinjam map ko tu buleh tak ? Aku ada la download map dari internet ni, tapi nanti bila print sure tak berapa clear sgt. Klu buleh, ko tlg pos kat aku ehh....nanti bila dah balik Msia, aku pulang la balik. Bukan aper...memang la kat sana nanti buleh cari map, tapi klu dah ada siap2 dari sini, lagi senang aku nak buat planning ke mana nak visit pada hari pertama, kedua and so on. Lagi pun time aku limited.

boleh no hal..small matter je tu...tp dgn satu syarat....kalau ku jumpa lah itu map ek...rasa2 ada dlm kotak tu...nnt let me cari dulu...then will let u knw ada ke idak map tu......kalau ada...will post to u...


psst...w'end ni nak balik ipoh...tgk yoshi....best...best..!!!
__________________
Reply With Quote