View Single Post
  #13  
Old 02-22-2010, 10:43 PM
♥♣Δ⊕∏⌡≡∀Ω's Avatar
♥♣Δ⊕∏⌡≡∀Ω ♥♣Δ⊕∏⌡≡∀Ω is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Rep Power: 0
♥♣Δ⊕∏⌡≡∀Ω is on a distinguished road
Default Re: BULU kucing suka gugur

Quote:
Originally Posted by naq1989 View Post
kenapa nampak mcm tak terurus je?especially kat dalam sangkar tu....sebolehnya,elakkan whiskas,...senang cite mcm ni,untuk bulan ni,ape kata beli rc hair n skin 4kg,boleh tahan sebulan kot,untuk recover bulu supaya lebat dan tak mudah gugur,lepas je habis rc tu,terus tukar kepada blackwood,lagi murah dan berkualiti,sekilo baru je rm10.....rc hair n skin tu harga die below rm100 untuk 4kg
oh....tqvm...p cari kat kedai xda tadi...klau kat area sberang perai n penang mna nk cari rc hair n skin tu
Reply With Quote