View Single Post
  #20  
Old 09-01-2010, 10:49 AM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Quote:
Originally Posted by maris_sa528 View Post
Huhu.... I belum inject pun kucing-kucing I. I baru tau pasal injection ni semalam.. Nantila i mintak advice vet i.. for the mean time.. biar je la kucing-kucing i tak dimandulkan. Betina dengan betina bergomol kat umah tu takpe kot... huhuhu...

Yup, agreed. Any medication/drugs pun memang ada side effect. Even Human birth control drugs/injection/implano pun ada side effect juga pada manusia. Tapi orang amik jugak. Huhuhuhu..
Yes, dalam dunia ni terdapat banyak jenis manusia ... even yg rambut hitam pun hati berlain-lain.

So, ada yg celik dan ada yg tidak .... ada yg dapat pikir sendiri, ada yg ikut-ikut melulu .... ada yg cepat belajar dari orang lain, dan ada yg bodoh sombong dan degil walaupun telah dinasihatkan .... ada yg benar dan ada yg hipokrit ada agenda terpendam ... macam-macam ada ...

But there is right and there is wrong, no matter how hard we try to fool others and ourselves ... even though we may actually succeed sometimes.
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote