View Single Post
  #12  
Old 01-14-2009, 11:55 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: MCC Cat Show lagi... 15th Feb

Quote:
Originally Posted by nik_tropicana View Post
kiut miut tu kira ok lagi pakcu...takut dier wat hal nnt..saya rs wat kat pavillion n times square pun ok da pakcu...sbb ade hall ntuk wat catshow.hehehehe..

p/s..pakcu, acha da zass..xsempat nak zass kat petshop pakcu...rasa2nyer 15hb feb tu bulu kat perut acha da tutup kesan jahit ke blom?hehehehe..bajet nak bwak masuk catshow jgk..juz try my luck n cari pengalaman..
MCC selalunyer buat show kat lobby, tu yg best tuh.... masuk jer terus tgk kucing, tak yah nak cari hall2 hehe....
Bulu perut achabell? mmm... cuba supplement utk cepatkan pertumbuhan bulu tu.. jap Pakcu gi tengok k. Rasanya sebulan sempat kut.
Reply With Quote