View Single Post
  #7  
Old 10-13-2009, 05:21 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Any idea..nak bagi nama anak kucing sy?

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
saya pon mcm kak june sebulan takde nama..then tgk perangai n fizikal mcmane..tuh kluar lah si velvet(sb masa kecik bulu kilat cam baldu)tapi skrg pangil dia totot sb ekor dia kontot,si oren(bulunye mmg oren) tapi adik panggil chicken flos sb bulunye dah mcm chicken flos! ngan bobo..e2 jer lah yg maintain namenye..
selalu saya ikut nama asal nyer lah..Birth name yang tuan sebelumnya bagi..kalau takder my family memang pandai bagi nick name..sbb teu si Sayang ajdik si Tembun (sbb dia fluffy)..si Boy jadik si Penyet ( sbb Peke face)..Bob je maintain...



tapi leh gak tak cupcake ke / marshmallow ke / munchkin ker /
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote