View Single Post
  #12  
Old 10-13-2009, 08:02 PM
naq1989 naq1989 is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Sg Besi,K.L
Posts: 267
Rep Power: 12
naq1989 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to naq1989
Default Re: Any idea..nak bagi nama anak kucing sy?

kalau mcm sy,sy ske tgk cite cartoon,then timbullah idea....mcm yg hitomi tu,amik nama sempena nama keta shin chan time kecik,tp panggilan pendek tommy je,bunyi mat salleh pun ada,jepun pun ada...yg ogy tu teringat cite ogy n coackroch,ogy asik kena buli je dgn lipas,same dgn my ogy,asik kena buli dengan hitomi je,time ogy nak buang air kat atas litter tray,hitomi ikut skali,gatai betul anak teruna sekoq tuh...time tidur plak,ekor ogy goyang2,apalg hitomi men tangkap2,last2 ogy tido kat bahagian atas....
Reply With Quote