View Single Post
  #5  
Old 08-05-2010, 06:43 PM
hhplover hhplover is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 58
Rep Power: 11
hhplover is on a distinguished road
Default Re: Biggest Cat Show in Malaysia

Quote:
Originally Posted by TheDillingerEscapePlan View Post
i willing to pay any amount for CFA show...i will show at least 3 cat..please bring it on heheheh
Quote:
Originally Posted by TheDillingerEscapePlan View Post
hpplover aku tak join show tapi aku suka tengok..
Quote:
Originally Posted by TheDillingerEscapePlan View Post
Miamelissa..persian u kolo masuk CFA bleh menang ker? hehehehh and Tica pon bleh menang ker? heheheh sudah2 la tak mou masuk sudah..aku ada kucing tak payah masuk2 show..mengarut...
Quote:
Originally Posted by TheDillingerEscapePlan View Post
Puan Hani..eloklah siarkan saja ape2 info pasal MCFA show tuh..tengok dah kelam kabut skarng nieh....saya tak masuk show2 kucing nieh..mengarut...ada show pon nak bergaduh..hhp nampak mcm org nak hentam jer...apa kata korang ckp @ call terus gan mail tuh habis cita..tak payah nak tunjuk terer kat sini....Puan Hani pon..susah sgt ker nak kasi Info show tuh kat sini mybe boleh membantu sesiapa yang tak dpt info...{ good}
I thought u said cat show semua ni mengarut? or you yang mengarut? karut betul la hang ni, tak join cat show tapi lebih-lebih pulak komennye... memang kaki escape ko ni...
Reply With Quote