View Single Post
  #42  
Old 06-13-2011, 04:13 PM
tediber tediber is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bandaraya Melaka Bersejarah
Posts: 164
Rep Power: 12
tediber is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
great! ada 1 jantan stray ni sibuk bertandang ke rumah...hihi....
insyallah saya hantarkn kalau ada budget lebih...

kalau datang je tengok boleh x?

mesti best kan...

by the way, normal charge tu berapa ya?
aku_ais,
kalau nak hantar sila booking tempat dan hantarkan butir seperti yang di nyatakan melalui emel di atas.

Kalau nak dtg tgk, tiada masalah.. kalau nak datang jadi sukarelawan pun di alu2kan. Ini pertama kali kami buat di luar KL. Jadi sambutannnya agak dingin, Tapi InsyaAllah.. kami akan all out hebahkan kepada mereka yang berminat.

kalau normal price kembiri mengikut rate di Melaka untuk jantan RM 80 dan Betina RM 120. =)) Tapi di KL melambunglah harga dia. =))

Terima kasih!
__________________
[
Reply With Quote