View Single Post
  #82  
Old 11-10-2011, 10:40 AM
Meffy Meffy is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 168
Rep Power: 10
Meffy is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Semalam saya balik pun mcm tu jugak..breakfast x makan sampai berlalat. Saya bagi dia dinner pun makan one or two bites lepas tu dah x nak. This morning saya bagi breakfast cikit sangat...dalam 1 sudu teh baru die makan.

Balik tadi, mata die dah tutup sebelah...nampak merah2 cikit. Saya titikan ubat mata yang dapat kat klinik vet kerajaan. Makan pun sikit dan kali ni, dia kurang active. Jalan pun slow, main pun tak nak. Saya tengok poopoo pun nampak keras...tak macam bentuk yang biasa.

Kucing saya sakit ke? :( Apa harus saya buat?

Last edited by Meffy; 11-10-2011 at 10:48 PM.
Reply With Quote