View Single Post
  #10  
Old 09-27-2010, 11:44 AM
Nur_illiyana's Avatar
Nur_illiyana Nur_illiyana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bandar Kinrara
Posts: 288
Rep Power: 10
Nur_illiyana is on a distinguished road
Default Re: perkahwinan anak gadis arwah pengasas NAZA ini dah macam fairy tale pulak ...

uiskk.. topik hangat nie..
yana br tengok separuh video tu sebab loading lambat lak..
tp dari starting dh boleh agak dh.. mesti fairy tale habis..

betul ckp Ramzee, asalkan diorang tak berhutang sudah la..

tapi jangan pulak ada org yg tak berapa nk cukup duit pon nk tiru macam ni..
kena ukur baju kat badan sendiri la.. kalau tak lepas kahwin hidup di selubungi hutang
__________________
http://myfurrkids.blogspot.com/
Reply With Quote