View Single Post
  #15  
Old 10-30-2009, 12:30 AM
kuntum's Avatar
kuntum kuntum is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 612
Rep Power: 11
kuntum is on a distinguished road
Default Re: cmne nk jade kucing bulu lebat?

Quote:
Originally Posted by naq1989 View Post
kak kuntum,takleh ke kalau ubat tu campur dengan ayam?contohnya sumbat ubat tu dalam ayam,nti kalau die makan,msti die akan makan dengan ubat skali
Boleh, kalau nak campurkan dengan ayam. But make sure kucing tu perhabiskan la ayam tu...nanti takut tak habis, ubat tu pun dah cair dalam ayam. Sia2 je. But tak salah kalau nak try, kan.
Reply With Quote