View Single Post
  #32  
Old 07-13-2010, 02:50 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Kelab Kucing Malaysia

Quote:
Originally Posted by hhplover View Post
No problem Nurul. It is just a simple misunderstanding. VP tu pun baru jadi VP, walaupun dah lama dalam KKM... so jgn lah marah-marah dia..

Saya pun sedih jugak bila kucing dibeza-beza dengan cert. Tapi nak buat macamana kan.... dah nasib kucing kacukan/kampong/non cert... yang penting semua kita sincere in loving and take care of our cats..
Kalo dah lama dalam KKM patut dia pandai explain in detailed like you Ni cara dia explain wat sakit hati orang je. Dia tu patut ambil kelas sopan santun. I rather show my cat in shows organized by CFA (under HHP) or TICA since they do not have this riduculous rules and regulation.

Agreed...... we should be sincere in loving and caring for our cats despsite of having or not having certs
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote