Thread: DIY Cat Product
View Single Post
  #143  
Old 11-20-2008, 04:17 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: DIY Cat Product

Quote:
Originally Posted by imann View Post
heheh..aku ingat aku je pakinsen bila org dtg umah terkejut2 ni...
kdg2 hangin gak..coz tak semua org paham keadaan umah yg
penuh ngan kucing..

kengkawan opis pun aku tak pernah offer dorang dtg umah...karang tak pasal2 bawak molot kecoh 1 opis...yelah...ada yg tak tahan bulu la...bau lah...nak2 kucing2 ku yg dekat 13ekor tu...mau meroyan dorang kalau dtg umah....
tu ler kak..kite yg MINAT & SAYANG & SUKA kucing jek bleh faham perasaan orang bela kucing nih...so, xkisah "bau" umah cemane...tp yg x faham tuh yg "seram tali pusat" nak ajak datang umah sesaje nk lepak2...buat2 pemanis mulut jek offer orang datang umah tp siap dengan warning CALL dulu..xdapat nk bayangkan tiba2 jadik sawan tiap kali dapat call kata dah nak sampai dekat2 ngan area umah..mampossss tergelincir time mop umah...uhhuhuuh
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote