Thread: DIY Cat Product
View Single Post
  #144  
Old 11-20-2008, 05:04 PM
ketotmerah's Avatar
ketotmerah ketotmerah is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 97
Rep Power: 11
ketotmerah is on a distinguished road
Default Re: DIY Cat Product

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
tu ler kak..kite yg MINAT & SAYANG & SUKA kucing jek bleh faham perasaan orang bela kucing nih...so, xkisah "bau" umah cemane...tp yg x faham tuh yg "seram tali pusat" nak ajak datang umah sesaje nk lepak2...buat2 pemanis mulut jek offer orang datang umah tp siap dengan warning CALL dulu..xdapat nk bayangkan tiba2 jadik sawan tiap kali dapat call kata dah nak sampai dekat2 ngan area umah..mampossss tergelincir time mop umah...uhhuhuuh
.


Agaknya laa kan..sesiapa yg bela kucing ni, perangai mcm kita kot (bab org dtg rumah)mesti kelam kabut..bila org dtg main terjah jer, boleh berangin sekejap

Nasib baik husben saya ni faham..bila ada org nak dtg, dia dah ckp awal2..so kita boleh laa get ready apa yg patut..

yg selalu buat saya tak suka sikit, org yg tak faham kita yg bela kucing..dah dtg rumah kita, bila balik komplen mcm2..siap ckp rumah busuk laa, berbau laa, bersepah laa etc..dpn kita bukan main manis mulut..so far, saya masih belum kena lagi..saya selalu dgr kwn2 saya ngomel mcm tu tiap kali ada org dtg rumah diaorg..kita tumpang simpati
Reply With Quote