Thread: DIY Cat Product
View Single Post
  #149  
Old 11-20-2008, 08:00 PM
blackie007's Avatar
blackie007 blackie007 is offline
Petfinder Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: KL
Posts: 3,418
Rep Power: 15
blackie007 has disabled reputation
Default Re: DIY Cat Product

Ah, same here jugak. Ari ni my step-grandma datang from S'pore, akan tinggal 3 minggu sebab skrg S'pore school holidays, jadi dia ade masa lapang, tak payah jaga cucu.

Saya ni kelam kabut cuci umah, tukar bedsheets, curtains, sofa covers, dll. Bukan dia akan komplem, dia memang tak, tapi saya dah biasa dengar kawan2 ibuku yg lawat komplem bahwa sofa kami ade bulu kucing, cakap dia nak duduk pun takut....huh??? takut baju dia kotor terlekat bulu kucing ke??

Quote:
Originally Posted by ketotmerah View Post
.


Agaknya laa kan..sesiapa yg bela kucing ni, perangai mcm kita kot (bab org dtg rumah)mesti kelam kabut..bila org dtg main terjah jer, boleh berangin sekejap

Nasib baik husben saya ni faham..bila ada org nak dtg, dia dah ckp awal2..so kita boleh laa get ready apa yg patut..

yg selalu buat saya tak suka sikit, org yg tak faham kita yg bela kucing..dah dtg rumah kita, bila balik komplen mcm2..siap ckp rumah busuk laa, berbau laa, bersepah laa etc..dpn kita bukan main manis mulut..so far, saya masih belum kena lagi..saya selalu dgr kwn2 saya ngomel mcm tu tiap kali ada org dtg rumah diaorg..kita tumpang simpati
Reply With Quote