View Single Post
  #47  
Old 07-06-2009, 11:23 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 12
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
alaa...ko jeles tuh sebenarnya...

dah ada 10 org local player kat MU ek....
tapi akak rasa mcm ngeri aje....
bila MU kalah ngan Barca aritu...
rasa mcm MU dah takde strength.....team spirit pun dah hancus...

so...mon rasa skrg ni sapa pemain MU yg betul2 boleh diharap ?
paling boleh arap, Wayne Rooney.

luckily we have the strongest central defensive duo. Ferdinand n Vidic. Aritu kalah ngan Barca pun sebab diorang kalah kat midfield Barca yg superb itu. XAvi n Andres Iniesta. Kalau MU dapat 2 ekor tuh, sure best tu.

Takpe kak, MU still ada Johny Evans, central defender yg sangat muda lagi. Plus right n left back twins, FAbio n Rafael da Silva. Midfield for the future in the making, DArren Gibson n Rodriego Possebon ...gepren2 korang la ni semua nye.. dan hot property, ni sure korang semua berebut nak ngaku jadi gepren dia, Italian Federicho Macheda.... baru nak masuk 18 tahun.

Remember his vital goals against Villa n Sunderland?
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote