View Single Post
  #48  
Old 07-06-2009, 11:30 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
paling boleh arap, Wayne Rooney.

luckily we have the strongest central defensive duo. Ferdinand n Vidic. Aritu kalah ngan Barca pun sebab diorang kalah kat midfield Barca yg superb itu. XAvi n Andres Iniesta. Kalau MU dapat 2 ekor tuh, sure best tu.

Takpe kak, MU still ada Johny Evans, central defender yg sangat muda lagi. Plus right n left back twins, FAbio n Rafael da Silva. Midfield for the future in the making, DArren Gibson n Rodriego Possebon ...gepren2 korang la ni semua nye.. dan hot property, ni sure korang semua berebut nak ngaku jadi gepren dia, Italian Federicho Macheda.... baru nak masuk 18 tahun.

Remember his vital goals against Villa n Sunderland?
Goal Macheda tu akak ter'miss' la mon...

jadi..ramai lagi pemain2 MU yg berpotensi ye...tapi berapa lama pulak nak nampak durang ni menyerlah ?

haku layan thread ni sampai lupa nak gi appointment......

see you later guys...mmmuahhh....
Reply With Quote