Thread: DIY Cat Product
View Single Post
  #183  
Old 12-12-2008, 04:21 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 14
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: DIY Cat Product

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
rumah saya takkan ada bau kucing.. hahaha.. sebab setiap bilik ada 2 ashtray yg penuh dgn bau bauan asap.. muahahahhah.. membe dtg umah lepas dlm 5-6 org sume kaki perasap... silap aribulan.. ngan kucing2 bau asap... mujur la kipas bilik kucing on 24 jam.. tu pun dah pandai main tutup2 kipas time hujan... maklumlah.. kipas meja jer... kih kih kih

p/s: kalau buat cat enclosure... make sure pakai kayu betul... jgn pakai habuk kayu.. sekarang ni ramai sgt hardware jual serbuk kayu dari papan kayu betul... huhuhu.. kalau buat pakai serbuk kayu.. alamat... mengelembung/letup-letup la rumah kucing tuh.. muhahahaha...
cekmong..
umah lia "NO SMOKERS ALLOWED"..mmg dari mula2 kawin rules dia macam tuh...
xbleh arr cium baru "pokok" tuh...rimas & sakit kepala....
nak2 kalo lekat kat langsir asap tuh..
tuh yang member2 hubby kalo datang lepak kat umah..dorang tau dah..kalo nak "pam jantung" jek...dorang pam kat luar...bleh tolong bakar2 nyamuk...wkakakaka..eh bakar plak..halau...
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote