View Single Post
  #23  
Old 05-23-2011, 12:12 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by YanAlberto View Post
Tiha biznes dh berkembang nampaknya...bagus2...akak will keep on order ya..Insyaallah... Anak saya Cheezy dah makin besar, kuat makan tapi control jugak takut obese nanti sebab belum 4 bulan pun...2 minggu lepas antar dia grooming pastu balik je terus dia lepak 1 hari tido melepek jek...bangun pun utk pegi toilet n makan pastu tido balik...mak aiihhh macam kena dera masa grooming dia, abis tangan adik tu kena cakar(ehhhh sapa yang dera sapa ekk.hihihi) amboiii...x padan dengan kecik dia tau tp esoknye dia dh aktif balik...
baru ingat nak merajuk dgn kak yan...hehe....
x bergerak pun forum ni....
owh thank you kak... looking forward to meet you...

wah hantar grooming kat mana tu?
ada orang suggest kan, nak pergi spay atau neuter, hantar dekat Vet sebelah Root Mastiff tu....
Reply With Quote