View Single Post
  #34  
Old 05-28-2011, 01:51 PM
YanAlberto YanAlberto is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2011
Location: Pasir Gudang
Posts: 55
Rep Power: 11
YanAlberto is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by bobcatJB View Post
leh tahan gak rega dia ek?...dr.foo mmg ok...bob pon kebanyakkan kucing2 hantar kat dia...mmg friendly...
Pejam mata je la time nak keluarkan RM tu, lebih lagi ujung2 bulan ni tapi nak buat camana sayang punya pasal...abang yan sampai kata...haiiii manusia kalu demam pun susah nak pegi klinik takut nak keluar RM ini kucing pun gi klinik...hubby plak rilex je, senyum jek bila tengok bill cheezy......
Next two weeks kena pegi klinik lagi buat checkup untuk treatment earmites...ubat yang dia bagi tu kena bagi 2 x sehari...dlm beberapa hari dah ok
Reply With Quote