View Single Post
  #93  
Old 09-16-2008, 02:20 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Wakaka...imann, as,
Kapak jangan tak kapak. Time aku gi show dulu, semua aku bawak. Cakap jer apa nak - parang, beliung, tombak semua ada !!!

>>Woww...Anita yg penuh bergaya dan masih anggun...
Ni bukan bassist kumpulan Queenary M tu ker...yg mazuin main drum tu...
tok pun ada kenal gak satu kumpulan tu memang kaya dan ramai ahli kumpulannya...


Weiii tok....Zaman Quinary M tu mana ada rock kapak. Kita pun kecik lagi masa tuuuu
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote