View Single Post
  #95  
Old 09-16-2008, 02:25 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Wakaka...imann, as,
Kapak jangan tak kapak. Time aku gi show dulu, semua aku bawak. Cakap jer apa nak - parang, beliung, tombak semua ada !!!

>>Woww...Anita yg penuh bergaya dan masih anggun...
Ni bukan bassist kumpulan Queenary M tu ker...yg mazuin main drum tu...
tok pun ada kenal gak satu kumpulan tu memang kaya dan ramai ahli kumpulannya...


Weiii tok....Zaman Quinary M tu mana ada rock kapak. Kita pun kecik lagi masa tuuuu
Huhuhuhu humang ai!!! mmg best ler ko ni Kak Nita..Mcm zassss gitu..
huhuhuhu bab2 equipments yg dibawak tu, betul2 ganas..Skrg pun nak cari tombak bukan senang...Yg ader tom tom bak!!! jer... Betul tak Tok?!!!
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote