View Single Post
  #28  
Old 01-16-2009, 10:20 PM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 13
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: My Minirium aka Vase la jugak...

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post

ye ker nik...
akak ingatkan bertelur cam ikan2 lain...
wakakakaa...
bestnyer,.....
nih yg wat x sabar nk tggu gaji SENIN nih...!
nak usha2 g Pudu carik kerium..

Nik, kat Pudu tuh still byk lg kedai jual kerium ekk..??
akak lame dah x g Pudu...
rasa ade 6 thn dah kot x g Pudu

10-Q for the info yer Nik

pudu still byk ikan lg kak lia..cuma pesan saya, klu berminat, beli dlm shop lot..bukan kat kaki lima...nampak sama tapi kualiti berbeza...

[QUOTE=shareen_natasha;27716]
Quote:
Originally Posted by abzalia View Post

primary k.lia... tp all boyz... huhuhuhuhu...buaihhnya 2x ganda sk campur nih... apa2 pun sha enjoy dgn durang...mcm tu gak durang... haram xtakot dgn kiter nih... (hatta bdnku besar pun...huhuhuhuhu)
kak sha mengajar kat sekolah mne?..dlu mak saya CC kat skolah san peng (skrg da tukar nama dato onn)..n saya skolah menengah kat VI..dkt2 ngan pudu jgk tu..dlu slalu pas skolah saya jln kaki dari skolah ke kedai ikan area pudu then bru blik sama2 ngan mak saya nek LRT blik sentul..
Reply With Quote