View Single Post
  #219  
Old 08-11-2009, 08:16 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 12
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

ala, takpe la kalah sekali sekala. kalau selalu menang trophy pun boring jugak kan. last season MU menang Community Sheild ni pun diorg tak kira sekali dgn trophy2 lain yg diorg menang, i.e Fifa Club World Cup, Premier League dan Carling Cup. Kalau masuk Community Sheild last season, MU menang 4 trophies. Byk tuh...

tak yah frust2 sangat nieda. Kalau tgk pun wat sakit ati je game malam tuh. Dari last season lagi Wembley punye pitch tak berapa bagus. Tgk la bape ramai player MU dgn Chelsea tergolek sorang2, cam antu yg langgar je..

ref pun satu hal... 2nd goal chelsea tu tak patut di berikan sebabkan ada player tgh injured, face injuries plak tuh. pastu wayne rooney punye equaliser tu pun off side jugak.

dan yg penting, chelsea tak leh beat MU yg main dgn bukan regular 1st 11. Van der Sar ngan Vidic tak main pun. Valencia masuk lambat. Tak sempat panas lagi... Evra ngan Giggs pun macam takmo amik penalti je... baik Kak Zai ngan Nieda amik penalty kick tuh...sure goal punye aar...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote