View Single Post
  #12  
Old 04-23-2010, 10:00 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Sakitnya Hati Ini..

Salam Pak Lubis,

Nurul pun pernah kena macam Pak Lubis Masa tu Nurul advert kucing Norweigen untuk adoption ngan adoption fees RM250.00 jadi ada la seorang 'catlover' konon yang berminat nak adopt. Bila dia berjaya adopt Norwegien forest cat Nurul dia janji akan jaga ngan baik.

Lepas dua atau tiga minggu macam tu masa surf Mudah.com dan Adpost, Nurul terkejut betul sebab dia nak jual kucing norwegien nurul ngan harga RM600 Masa nurul call ngan handphone dia tak nak jawab. Tapi bila kol ngan ofis phone baru dia angkat. Nurul menyamar and dia kata mmg nak jual.

Then Nurul pm dia kat PF tanya dia... betul ke dia jual kucing Nurul. Pertama tak jawab tapi lama lama baru dia jawab mengatakan kucing Norwegien tu tak ngam ngan kucing dia.

Nurul nie aktif surf Mudah, Adpost dan Lowyat. Nurul perhatikan orang nie asyik mencari kucing je especially bila ada orang nak bagi untuk adoption. Rasa dia nie nak adopt and then jual balik untuk dapat keuntungan yang lebih

Kena la hati hati ngan orang nie!
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote