View Single Post
  #49  
Old 06-23-2011, 02:29 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by milocute View Post
Wah..... mama2 dan papa2 miow kat Johor ni buzy belaka ek...... sunyi sepi forum nie...... Semalam dapat stok dati Fatehah.... percubaan 2kg BW adult telah berjaya kecuali bagi si Sasuke Jr. Pening2 Dia masih setia ngan BRIT .... tengok camane lah.... nie cube campur pun dia masih pilih brit. Kalau masih sama alamat kene beli 2 jenis nampak gayanyer tiap2 bulan
tu la...semuanya busy belaka...
Aiyo sasuke... pening la mama kamu nak cari Brit... makan la Blackwood... Tolong auntie Fatihah...

Quote:
Originally Posted by YanAlberto View Post
Guys...2hb July ni ada cat show kat Perling Mall...jom pakat gi ramai2
ye ke kak yan? 2nd July tu ada Speutering Day dekat Taman U... kita pergi, then ramai-ramai ke Perling Mall pula...

BTW thank you bagi cream puff dengan apam mini tu...
dalam kereta je makan... x sampai rumah lagi dah habis..
jangan jeles yang lain
Reply With Quote