View Single Post
  #2  
Old 04-22-2011, 03:14 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by YanAlberto View Post
Saya mencari dan ingin kenal semua forumers dr johor. Sebabnya kebanyakan reviews dan info2 tentang klinik veterinar, boarding homes, pet shops dan lain2 yang saya baca di sini adalah dari kawasan KL dan Selangor...Teramat kurang info yg saya baca dr kawasan selatan ni...Boleh lah kita sama2 share pengalaman semua dengan veterinar clinic dan info2 produk, info2 harga dan sebagainya...setakat ni saya baru jumpa 2 atau 3 org dr johor...mari lah kita ramai2 kan johorean kat sini...Sesape yang ada kawan pecinta haiwan kat johor tu invite la mereka masuk forum ni...bolehkn Mr Administrator...dan tahukah wahai johoreans forumer yang makanan kucing Blackwood sudah ada dipasaran sini...please visit http://blackwoodstore.blogspot.com. TQ
betul tu...susah juga cari servis di johor ni
ramai rasany johoreans ni... cuma diorang x aware wujudnya Petfinder....

Thanks kak yan for promoting..
Reply With Quote