View Single Post
  #9  
Old 04-23-2011, 03:01 PM
YanAlberto YanAlberto is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2011
Location: Pasir Gudang
Posts: 55
Rep Power: 11
YanAlberto is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
wah cepat dan pantas akak pergi survey ya...
best la... rott mastiff tu memang mahal sikit...kucing dia pun mahal-mahal...
pernah hantar Ginger gi groom kat situ...sama je... Ginger jadi takut sikit dengan orang....
last-last saya yang mandikan dia... groom sendiri...

Bandar Seri alam yang sebaris Yamaha ke?

boleh akak bagi permas animal hospital punya address x?
info-info akak ni sangat membantu tau...

cakap pasal jem,semalam nak balik kampung.... sekali sangkut dalam jem 2 jam... terus patah balik pasir gudang... huhu
Yang kat seri alam tu x perasan lak ada yamaha tp sebelah poliklinik tu...

Permas Animal Clinic & Surgery
No.9 Jalan Permas 10/3 Bandar Baru Permas Jaya
Tel:07-3864351
Dr.Foo Kok Leong
Tel:0127096637
Operation hour: Tues-Fri 10am-7pm, Sat-Sun 10am-6pm Monday-closed P/holiday Closed by notice Lunch time 1pm-2pm
yup bersebelahan dgn post off n kat sebelah dia pun ada grooming pet shop

Akk klu nk kuar dr psr gdg mesti sblm kul 4.30 klu x jd le penghuni sementara kat hiway tu...
Reply With Quote