View Single Post
  #20  
Old 05-21-2011, 10:39 PM
bobcatJB bobcatJB is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 116
Rep Power: 11
bobcatJB is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by YanAlberto View Post
Alamak!!! been busy la lately, dengan biznes, dengan si bulu kecik ni...sempat jengok2 gitu2 jek...apapun tetap mengikuti perkembangan petfinder ni...Tiha biznes dh berkembang nampaknya...bagus2...akak will keep on order ya..Insyaallah... Anak saya Cheezy dah makin besar, kuat makan tapi control jugak takut obese nanti sebab belum 4 bulan pun...2 minggu lepas antar dia grooming pastu balik je terus dia lepak 1 hari tido melepek jek...bangun pun utk pegi toilet n makan pastu tido balik...mak aiihhh macam kena dera masa grooming dia, abis tangan adik tu kena cakar(ehhhh sapa yang dera sapa ekk.hihihi) amboiii...x padan dengan kecik dia tau tp esoknye dia dh aktif balik...
alololo..kiutnyaa diaaa....mcm nak tiyom sikit cheezy laaa...
Reply With Quote