View Single Post
  #20  
Old 01-07-2009, 07:21 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: anak kucing putus susu

Quote:
Originally Posted by daRLing View Post
thanks for the advice memang rasa x nak putuskan susu lagi,tapi tengok mak dorg mcm kesian.haha.anak montel2,mak kurus kering dh.nanti nak cari supplement utk kittens tuh.mcm x caye je umo dorg baru sebulan.btw,these are their pics,i wanna share those with all of you here.cheers
Wah...cantik2 nyer kitten darling. hugs and kisses for all of them from kak zai. Kalau darling nak cari susu supplement, kak zai suggest 'animalac plus'. harga dalam RM25. ibu dia pun boleh minum sekali. Selain tu, ada lagi brand lain dalam pasaran, tapi kak zai tak pernah cuba...jadi tak tahu la mcm mana. Mungkin kengkwn lain leh kasi suggestion jugak. All the best to you with the kittens
Reply With Quote