Thread: Kuih Raya.....
View Single Post
  #37  
Old 07-27-2009, 05:59 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Kuih Raya.....

Quote:
Originally Posted by June View Post
Ina,ko tak nak amik order aku ke?? huhuhu!! sedihnya.aku tak kisah yg mana2 pun.bukan aku yg mkn.aku nak bg kasih tambah menu kuih kat rmh mentua ko jgn takut pasal rega.aku tak minta diskaun punya.heheheheh!!

QUOTE=Yong Katana Ashica;54965]sedih taw. taun lepas, raya puasa and raya haji, duaČ tak sempat jumpa family..taun lepas tak balik sebab ada event kat college. taun ni dah keje
[/QUOTE]

June..cantekkk..nanti aku pm ko detail nye.....Yong..umah akak (yes dah tua ko leh la panggil akak)...kat area cheras..alaaa sekontut yo dari jln semarak tu nak dtg cheras..nak2 lak jalan taim raya petama...kl sunyik ..duit spohsen bedenting jatuh pon leh dongar.....dari umah mentua kak june tu ko konvoi la ngan dia dtg umah akak......dtg la tetengahari...rendang masih panas...at least ade gak aku ektibiti melayan orang..ni tak ...tv nengok aku ade la...bak kata laki aku...tu mata dah berair2 menguap2 tu kejap lagik dia carik bantal la tuh..citt....
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote