Thread: Blackwood
View Single Post
  #104  
Old 08-21-2008, 08:52 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Nater-E View Post
Salam,

Saya nak tanya sikit pada boss Blackwood, iaitu Cik Nurul atau Cik Imann besok saya akan lalu Nilai dan kibbles kekucing saya pun dah nak habis. Nak juga try blackwood. Kalau saya pegi petshop di Nilai tu beli pek besar dapat harga yang sama ke? Atau saya perlu telefon dulu. Terima Kasih.
Salam Nater.
kat nilai ni..mostly petshop jual yg pack 3.63 & 7.5kgs jek...pack besar (breeder Pack) only kat distributor jek...

tp kat nilai ni ada 1 pet shop ada jual 24kgs ni...tp tak selalu ada stok....harga tu tak bape sure..last time I tanya...a bit mahal frm distributor la...
__________________
Reply With Quote