Thread: Blackwood
View Single Post
  #107  
Old 08-21-2008, 09:49 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Nater-E View Post
Salam,

Saya nak tanya sikit pada boss Blackwood, iaitu Cik Nurul atau Cik Imann besok saya akan lalu Nilai dan kibbles kekucing saya pun dah nak habis. Nak juga try blackwood. Kalau saya pegi petshop di Nilai tu beli pek besar dapat harga yang sama ke? Atau saya perlu telefon dulu. Terima Kasih.
Salam Nater,

Harga Blackwood kat kedai berbeza ngan harga kami dapat sebab kami deal direct ngan distributor dia. Satu lagi, kat kedai tak jual pack 24 kg. Kalo nak try Blackwood saya boleh bagi sikit sample kat Nater untuk cuba dulu sebab stock saya masih banyak. Sila contact saya kat 016 380 8664.
Reply With Quote