View Single Post
  #89  
Old 06-22-2009, 10:27 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 14
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Durian Oh!! Durian

Quote:
Originally Posted by meira View Post
uwaaaaaaaa..jgn la habis lg musim.xpe habis musim durian sy pegi cr mempelam harum manis.yum yum yum
pelam harum manis akak dah mencekik b4 banak aritu...kebetulan balik perlis...apa lg..terjah le...nak plak time tu mmg musim dia.....

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Aikkk....ko dlm pantang ker makcik weiiii.......Congrats on the newborn. Dapat anak aper ?
Dalam pantang aku rasa setakat sikit2 tu boleh makan durian. No hal punyer sebab durian panas.
aku dah banak le....dah 2wks ++....tu yg perjanjian setan antara kita tu terbengkalai kejap...aku lupa mana aku letak name card semua ni...nnt aku selongar lemari kat umah ni ek....

Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
bukan tak nak ajak prinz..
biler dah dian depan mater..ilang ingatan jap...
ishh...bukan aritu ngaku sedara ngan akak ke?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Orang pompuan memang kuat makan doyan nie...
Semalam saya turun lift kat satu bangunan tu, dlm nya sumer pompuan lbh kurang 9 org...
Pastu tetiba ader bau doyan kejap sumer wat tak tau ajer...
Roper nyer salah sorang dak pompuan tu dah terkentut, abis nak tuduh saper...?
Wakakaka.....
weii..tok...lama tak muncul...org umah dah meletop ke lom?....

Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
a'ah tok..
org pompuan memang suker dian,
antu dian...
nie gambar dian lagie.....masih panas....huhuhuh
tepi jalan pon jadik...
kak june, miera jgn terliur plak...
ish...budak ni mmg nak kene sekeh ni...dok tayang doyan ke keroje nye..
akak tak dulik linda...ko dtg umah akak wajib bawak sejibik dua doyan tu...wakakaka...
__________________
Reply With Quote