Thread: PS2 vs PS3
View Single Post
  #10  
Old 12-10-2008, 01:25 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: PS2 vs PS3

Quote:
Originally Posted by nik_tropicana View Post
tau xpe..da la cd game ps3 mahal...dekat2 rm200 sekeping..tapi game dier kualiti memang tiptop...usaha sony untuk membendung cetak rompak bagus tapi biarla cd game dier murah ckit....1 konsol ps3 skrg pun da murah..rm1500++ jer..
cd bluray memang mahal..
akalu dvd movies pun dah rm100 dah..huhu..
rasanya tunggu timing harganya turun la skit, sony maybe nak test market kot...
harap2 gitu la...
kalau tak ada konsol ps3 tapi nak beli gamenya lawan haraga ps3 tu plak...


Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
tu la pasal... aku dok teingat2 ps3 kes aku gi jalan terminal one s'ban la.. tgk adik tu sikit punya layan main ps3... gambo smooth cunn giler... pulak kene ngan lcd screen... huhuhuhuhu... tu yg dok pikir2 duit bonus ni nak labur beli ps3 ngan lcd.. hahahah... pastu layan devil may cry 4... muhahahahahaha
zee ada game devil may cry 4 dalam pc..tunggu masa nak main je..
specs laptop tak bape power so kuar graphic pun tak bape cun...
tunggula..zee dah pegang duit sendiri nanti zee nak buat satu game room..

owh,sedihnya...resident evil 5 ada dalam xbox dengan ps3 ja,takpe2..
tunggu masa untuk kuar dalam pc tapi resident evil 4 pun tak abis main lagi...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote