View Single Post
  #27  
Old 06-01-2009, 05:48 PM
gambate's Avatar
gambate gambate is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: May 2009
Location: Ampang-Serdang-Bangi
Posts: 76
Rep Power: 12
gambate is on a distinguished road
Default Re: Angels and Demons - My Version..

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
chop nak tanye..betul ke kalau nak rasa feel tengok angel n demon kena layan da vincci code dulu? ...mak cam taste sangat nak tengok AnD ni tapi boifren mak kata kena tengok da vincci code dulu baru paham...alahaii...last2 mak layan monster vs alien ngn girlfren and boifren kecik..wakakakkaka
Bg pendapat saya la kan, x payah tengok Da Vinci Code pon xpe, sebab kes dia xde kesinambungan pon, cuma watak je ada.. Kalau tgk Da Vindi Code dulu, kita akan sedia tahu.. character Prof Robert Langdon (hero citer ni..), apa minat dia/ bidang dia..n apa ke'terror'an dia..

Tp kalau trus tgk AnD, kiter leh tahu gak through the development of the story line..

Saya pon stuju dgn Pakcu, DaVinci Code lg saspen dr AnD.. But still, it's a worth watch..
__________________
~~You can take the cat out of the village, but you can't take the village out of the cat~~
Reply With Quote