View Single Post
  #22  
Old 04-06-2010, 03:54 PM
Bareen's Avatar
Bareen Bareen is offline
Kucing Garong
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kuching, Sarawak
Posts: 547
Rep Power: 12
Bareen is on a distinguished road
Send a message via MSN to Bareen Send a message via Yahoo to Bareen Send a message via Skype™ to Bareen
Default Re: Eliminating Odor From Cat Litter Box

Assalamualaikum korang semua.....
Lama aku tak postinggggggggg.....
Wahhh bila ada produk baru, berasak-asak nak cuba. Untung ko orang. Aku kat sini mana ada guna benda-benda cam tu.....
Kucing aku pun dah bertambah, litterbox aku masih gak cam dulu, guna shreded computer paper lapik ngan newspaper. Tukar cuma sekali sehari. Bab masalah bau tahi nih dah lama solve. Kekadang tu aku tak caya yang bau tahi kucing aku dah tak kuat, aku cium dekat hidung pun aku leh kata bau nya tak menyegat menyentak hidung macam dulu. Kencing dia banyak, kena alas newspaper tebal-tebal untuk serap kencing dasar litterbox tapi bau tak kuat kecuali dibiarkan lama.
Sekarang nih diet kucing aku dah 100% BARF. Tahi dia pejal, cepat kering, ringan dan kurang bau. Biasa aku scoop buang ke toilet, semua terapung ringan.


__________________

Reply With Quote