View Single Post
  #36  
Old 12-13-2009, 01:33 AM
Suhaimy Suhaimy is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 532
Rep Power: 10
Suhaimy is on a distinguished road
Default Re: Penat la cari...

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
ades..suhaimy jgn lah menakutkan dia kesian dia.. tapi mmg btol hamster..e2 sume kena amek kira bila kita pelihara haiwan.memula sekor mmg seronok,nanti dah berekor2..tak terbela nanti..sape susah?awak gak susah..kitaorg kat sini bleh kasik tahu je..selebihnya keputusan kat tgn awk sendiri.dah ready ke nak kitten bnyk2,cukup ke masa nak handle sume,budget,sakit demam mereka.and kena ingt medical checkup mereka tak sama mcm manusia.nih saya nak kongsi sket..selasa aritu anak kucing saya kena langgar..alhamdulilah takde patah apa2..tapi still untuk langkah berjaga2 bwk gi vet.kena xray,drip,treatment, emergency call ngan medicine total rm295. tuh pon minor..takde operation ke jahit ke..bnygkan kalu ade operation..mau dekat rm500 kot.. tu baru sekor.. kalu bnyk2 ekor?renung2 kan lah...moral of the story..pikir masak2 samada mampukah hamster membela lebih dari sekor(kekekekek aku plak yg menakutkan hamster..sorry ya..tiada niat pon..sekadar menkongsi pengalaman)
Haha! Jahatnya cookies . Siap bgtau amount lg tu? . Tp apa pun, tu kisah benar cookies. Bukan reka2. Tak caya, tanya yg lain2. Tanya bro Halim66. Pet dia kat vet UPM. Masuk ward dah 3, 4 hari. Kos? Ntah la. Bro Halim tak kisah kot. Dia dah anggap cam family dia . Anda bagaimana?
Reply With Quote