View Single Post
  #20  
Old 03-23-2011, 09:41 AM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Hi semua..saya org baru from JB

Quote:
Originally Posted by bobcatJB View Post
Apa maksud repack dia ok ker x?? saya main beli jer..x reti lak nak tgk ok ker x ok...
hehe...harga kak nurul tu harga tokey... susah la kot nak dapat harga tu kan...
maksud repack ok tak tu, ada kedai yang makanan dah nak expired diorang bungkus per kilogram...sebab packaging blacwood ni ada 3 kg, 7.5 kg and 24 kg... yang lain tak ingat... yang 1 kg tu kedai yang pek balik....
kalau perasan, beli 1 kg punya tak ada expiry date... takut kan kalau bagi makanan rosak kat anak-anak?
kalau kak nurul punya ni,buyer dia ramai... dan stok dia selalu sampai...
yang kat kedai tu? wallahualam...
Reply With Quote