View Single Post
  #18  
Old 01-31-2009, 12:11 PM
fanna's Avatar
fanna fanna is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2008
Location: wanna meet me? come to CFA cat show in kl
Posts: 53
Rep Power: 13
fanna is on a distinguished road
Default Re: Government Vet Clinics

hari tu mase kokoi patah kaki vet cheras tak boleh buat sebab doktor die tengah tunggu hari nak bersalin.terus kitorang pergi ara ampang hehe.sakit ape ek kucing odrazi?

p/s : ...thanks to june and euanna sebab reply kat odrazi.tak perasan ade yang tanye sampai le my sis bagitau semalam.ape pun nasib baik ada june dgn euanna sebab kalau nak harapkan aku, tak sampai le odrazi ni ke vet cheras tuuuu hehehe..ini olang fail ooo bab-bab nak bagi direction ...
__________________
kalau berani buat cara berani. kalau pengecut patutlah guna fake id.
Reply With Quote