View Single Post
  #9  
Old 08-20-2008, 08:30 PM
Chitam Chitam is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 95
Rep Power: 13
Chitam is on a distinguished road
Default Re: Government Vet Clinics

Quote:
Originally Posted by fanna View Post
fanna selalu pergi yang ni.

Hospital Veterinar
Wilayah Persekutuan
Km. 4, Jalan Selar 4 off Jalan Cheras,
56100 Cheras,
Kuala Lumpur.
Tel:03-92849716
03-92849718

neuter/spay
harga untuk male = rm40/rm50 (lupe sudah)
harga untuk female = rm 60

so far ok la neuter / spay kat sini. dah spay 8 ekor and neuter 2 ekor.tak pernah lagi ade masalah.selalunye die akan sekali dengan pakej,cth spay + wet food + collar jadi seratus lebih la.tapi kalau dah selalu spay/neuter tak payah la amik yang collar tu kan hehe.wetfood pun boleh amik sekali dengan pakej ataupun kite beli sendiri kat luar.selalu nya fanna and sis bayar cost untuk spay/neuter sahaja.


rawatan yang fanna/aishah pernah try kat sini,

patah kaki
potong kaki
hernia
spay
neuter
food poisoning
demam panas
selsema
kurap
scan baby dalam perut mummy
yearly vaccination
sakit mata
karang gigi


ade lagi kot..buat mase ni, ini je yang ingat..bagi fanna and siblings, service kat sini memang tip top and doktor2 die friendly belaka

ooo ader package yerr... nk dtg kene tepon dulu ker??
Reply With Quote