View Single Post
  #84  
Old 11-01-2009, 10:56 PM
Fareen's Avatar
Fareen Fareen is offline
Cat Slave
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 605
Rep Power: 11
Fareen is on a distinguished road
Default Re: Cupcakes...Cupcakes....

Quote:
Originally Posted by suliana View Post
Hello... Lama nyer tak masuk forum hehe...

Ramai minat buat kek rupanyer... Ha betul ckp syikin recipe wilton sume bagus2 n menjadi, sedap plak tu...

Fondant tu ada jual ready made, kat mane2 bakeri pun ade. Yg pack kecik ada yg pack besar pun ada. Recipe kalau nak buat sendiri pun banyak kat internet. Kalau beli ready made yg dah siap kaler pun ada jugak. Kalau tak habis pakai just balut ngan sticky wrap tu masuk dlm sealed bags n simpan dlm tupperware. Incase dia keras sikit just guna shortening sikit nak lembutkan balik or if too soft guna tepung jagung masa menguli dia tu nanti dia kurang melekit n melekat.
Buat lah promo dik. Sure ada orang nak
__________________

Proud mummy of Sophie / Dexter / Yuki / Heidi / Optimus

Feed your cats BARF!
www.catnutrition.org
Reply With Quote