View Single Post
  #66  
Old 11-05-2011, 12:25 AM
milocute's Avatar
milocute milocute is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jan 2011
Location: JB, Johore
Posts: 99
Rep Power: 11
milocute is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by Meffy View Post
Saya dah cuba tanye kat thread tu tp no reply. Sekarang tiap-tiap hari saya vacuum & mop lantai so I hope the situation will improve. Saya tak berani nak pegang kucing buat sementara waktu...entah la...takut kena gigit kutu lagi kut. Lagipun kucing saya tak bersangkar...memang freedom merantau dalam rumah waktu saya bekerja.

Thanks for the tip and support. These few days memang rasa runsing...mcm risau je bangun pagi kaki ade gigitan baru :(
Takpelah... nanti adalah reply kat thread tu. Otai2 busy kot. Kalau awak takda sangkar maybe awak blh kuarantinkan kat satu bilik je dulu... kucing awak bebas dan awak plak hanya perlu mop hari2 satu bilik jea dan bukannya satu rumah. Penat woo mop satu rumah hari2
Tapi jgnlah sampai tak belai kucing awak. kesian dia... nanti dia rasa tersisih plak. Kucing kalau merajuk pening kepala mcm Sakura saya siap lari dari rumah lagi Saya punya panik siap upah budak2 main bola kat taman saya cari dia last2 dia balik sendiri bila rajuik dia dah reda.
Reply With Quote