View Single Post
  #69  
Old 11-07-2011, 01:05 AM
milocute's Avatar
milocute milocute is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jan 2011
Location: JB, Johore
Posts: 99
Rep Power: 11
milocute is on a distinguished road
Default Re: Johorean Petfinder Forumers...

Quote:
Originally Posted by Meffy View Post
Rumah saya tak besar mana...cuma apartment je and kucing sy lepak kat area living room or kitchen. Saya tak bagi die masuk bilik lagi sehingga isu kutu ni selesai. So far so good...ade improvement cikit so I hope this will last.

Saje2 nak tau...how many cats do you have?
Ok lah tue... Good to hear dah ada improvement. Ok lah tu.. kira mop hall dengan kitchen je. Blh kuar peluh sikit... tak yah gi gim Awak kat johor area mana?

Pasal saya ada brape ekor anak tue... jawapan saya ialah buat masa nie ada 6 ekor indoor ( Sakura, Milo, Sasuke Jr, Aslan, Kiko, Kenit) Kucing awak nama apa?
Reply With Quote