View Single Post
  #45  
Old 09-01-2010, 01:47 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Quote:
Originally Posted by maris_sa528 View Post
Ahahha.. yup, semestinya akan spay juga nanti. Tapi sbb kucing saya 2-2 ekor girls and tak keluar rumah so saya tak rush sangat. Insyallah sampai masa akan dispay juga. huhu.

Great talk. thanks for you to open this thread, aku_ais!

I always believe in honesty. and yup most of us always know it is the best policy. Saya cakap benda yang saya buat. Yang saya tak buat, saya mengaku tak buat... huhu.. Btw, life is learning curve. PF is one of the best platform in Msia to learn how to treat our pets well. I suka PF nih walaupun kadang2 rasa mual juga dengan kepoyoan sesetengah orang yang cakap tak serupa bikin.
ya...so mari spay our cats for better life later on..
tu la..skrg ni mmg nk hold ginger pny spaying..tp ade bohjan gatal kt luar uma..dgn keadaan housemate yg mcm tu...sy kene buat ASAP bnde ni,,,

u r most welcome!
yups...dulu bela kucing xde pn pk ni semua tau... tp bile join PF ni.,mmg best...sgt seronok... plak tu, sy ni jauh di johor..dpt mcm2 info..kt cni ssh nk crk PETLOVER yg serius.. kalau ade pn,yg nk wt duit pny ade la...
Reply With Quote